Wednesday, October 31, 2012

Suits

Pernah tak tengok series ni kat TV? Kat Hallmark Channel. 702. Setiap Isnin. Pukul 10 malam.

Mike Ross and Harvey Spector
Gambar kat atas ni adalah pelakon utamanya. One of the reason aku suka sangat ngan drama ni pasal ni adalah drama pasal peguam. Dulu sebenarnya cita-cita asal aku nak jadi peguam,tapi ala-ala tak kesampaian la kan pasal la ni dah jadi engineer pulak.

So sempena nak mengenang cita-cita yg tak kesampaian tu,maka sebarang drama bercorak kepeguaman memang menjadi minat aku nak tengok. Sama la jugak ngan Suits ni. Memang melekap la aku kat TV setiap hari Isnin pukul 10 malam. Padahal Astro selalu je nak ulang-ulang drama kan,tapi tetap tak mahu lepaskan tengok setiap Isnin.

Memula aku x da la nak menjadikan mana-mana aktor dalam drama ni sebagai tarikan untuk tengok, tapi lama-lama terjatuh cinta pulak ngan watak Harvey. Classy. Ada gaya. Witty. Oh My! i love him! Hahahhaa..

Tapi sekarang dah habis dah musim 1. Lama dah habisnya. Seingat aku before bulan puasa lepas. So sekarang ni tengah tunggu musim 2. Tapi kalau kat US sana, dah release dah season 2. Nak download tengok pun boleh. tapi di sebabkan aku ni bab-bab download ni kekurangan peralatan,yang ada pun  broadband siput ni,maka pendamkan je la niat nak download.

Bersabar je la tunggu season 2 keluar kat TV.

=)

4 comments:

  1. Replies
    1. memang best.nanti kalo dah keluar kat tv yg season 2 boleh la try tengok.=)

      Delete
  2. tak pernah pulak tgk...dh lbh krg setahun lbh gak tak layan tv..klu tak blik kg mmg tak tgk la tv tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...rugi la tak dapat tengok.hehehe..=)

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...