Saturday, October 20, 2012

Ada Nampak Peningkatan



Hmmm....aku dah start buat akaun dan set up blog kat Blogger dah lama. Tahun lepas bulan 3.  Sebelum ni aku berblog guna WordPress. Tapi Wordpress macam kurang meriah. Dan ramai yg guna Blogger. So aku pun set up satu blog kat Blogger.

Memula join Blogger aku adalah sangat blur. Tah macam mana nak tarik follower dan bagi naik sikit blog aku ni. Percaya tak sampai setahun lebih pun follower aku x sampai 20 orang pun. Hahahaa..

Tapi sejak mula fokuskan kembali kepada blog ni,alhamdulillah aku mula faham serba sedikit apa itu dunia blog. La...mana le aku tau kena join segmen atau GA nak kasi promote blog. Sebelum ni aku buat endah tak endah je. And so far,dalam 2 bulan fokuskan kat blog dan memahamkan diri strategi-strateginya,bilangan follower dan pageview ada meningkat. Baru lah ada semangat sikit kan nak menulis. **Menulis la sangatttt..=p*

So this entry aku dedicatekan khas kat semua yg pernah singgah kat sini dan jadi followers aku. 
Aku x de la nak janji ape sangat, tapi kalo boleh aku akan cuba menulis benda-benda yg menarik dan kalo boleh menulis secara berkualiti. 

TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT PADA YG SELALU SINGGAH BLOG AKU NI. TANPA KORANG SEMUA, BLOG AKU MEMANG TAK BERMAYA.

KEEP ON SUPPORTING ME!

=)

6 comments:

  1. hihikiiii jue dtg.. nak order nescafe ni..

    terima kasih juga..
    blog akak memang smooth je...
    blog jue warna warni-mcm budak tadika

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee...jue memang rajin dtg blog akak kan.thanks jue!

      x de la warna-warni sgt pun blog jue.akak tengok banyak kaler purple je.=)

      Delete
  2. good luck...semoga berjaya dlm dunia blog....

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...