Tuesday, October 16, 2012

Tak lengkap rasanya hidup...

..kalau pagi² sebelum memulakan hari tak minum nescafe. Betol..rasa mcm ada sesuatu yg kos0ng bila tak dapat minum air ni.

risau jugak aku kot² dah jadi addicted. Tapi tak kot. Tak da la kalo x dapat minum aku jadi menggigil ke ape. Biasa je. cume dah jadi kebiasaan. Mesti nak kena layan air nescafe setiap pagi.

c0mpare to other drinks,nescafe je bagi aku yg bagi kepuasan lepas minum. Perot pun rasa penuh. A great feeling i have after drinking nescafe.

Dan aku ada baca dalam majalah i-sihat,it's okay to have coffee everyday if memang dari asal badan kita free fr0m any diseases. Mcm darah tinggi,kencing manis. There's n0 research lagi yg menyimpulkan kopi penyumbang kpd permulaan penyakit ni. lain la kalo kita memang dah ada penyakit² tu,memang doktor nasehatkan jangan amik caffeine. Akan membuatkan penyakit lagi teruk.

Erk...lega dapat minum nescafe pagi ni. in my fave mug. Heaven.

:D


6 comments:

  1. haha...ingat jue nak buat entry myfavret drink is kopi hari ni..tapi..haha xjadila.

    haha hari2 minum kopi.. layan nescafe kalau nak study malam je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. La..buat je la entri kopi tu.nak je baca!!:D

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...