Thursday, October 18, 2012

Segmen Blogwalking Bersama Merapu Si Paan


Tetibe rajin nak join segmen hari ni.
2,3 hari ni mood nak bersegmen memang melaut tapi tah macam mana hari ni tergerak pulak hati nak join.
Banner Paan ni menarik kot.
=)

Kena jawab slogan okay sebagai salah satu syarat nak join segmen ni.

" Saya bangga bergelar sebagai seorang bekas pelajar di UKM Bangi.Mimpi menjadi kenyataan bergelar mahasiswa. " 


Sila jangan gelak ngan slogan aku ni. Hahahaha.

Mari mengetag kengkawan yg terpilih.




Ok cukup 3 org.

=)

10 comments:

  1. Replies
    1. HEHEH .. INSYA ALLAH .. MENYUSUR KEMUDIAN TAW

      Delete
  2. niat nak join tapi ada slogan, idea kering nak fikir skang ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..saya pun main belasah je slogan nye tu.sekadar nak memeriahkn segmen.:p

      Delete
  3. selamat bersegmen dear, tq dtg blog kecik saya..

    ReplyDelete
  4. hyehye.dari segmen yg samalah :))

    http://sjanelf.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-bersama-paan.html

    folo awk ^_^

    ReplyDelete
  5. hi,

    dari segmen paan

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-bersama-merapu.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini n follow wana. Jom singgah. ;)

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-bersama-merapu-si.html

    ReplyDelete
  7. Salam :) Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-bersama-merapu.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...