Tuesday, January 15, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen




GA pertama aku join untuk tahun 2013. Bulan Januari ni semuanya pun nak pertama kali kan.HEheheh..
 
Jom le join sekali. Hadiahnya Abg Hanif akan bagi key chain.
 
Sesekali dapat hadiah key chain,best apa!
 
=)
 
Jap..nak tag sapa ni?
 
Aku rasa ramai dah join.
 
Tapi tag je la.
 
 
 

42 comments:

  1. Replies
    1. jenguk wana dari segmen yang sama..
      selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

      http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

      Delete
  2. Terima kasih kerana sertai giveaway ...
    Jom serbu rakan-rakan di http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    Hanif blog bloglist
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    Hanif blog bloglist
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  5. segmen ni msih dlm draft..hihihi..slmt bersegmen.. ^^

    ReplyDelete
  6. hai..datang dari segmen yang sama.. selamat bersegmen dan dapat kumpul bnyak2 komen okeh...?? hee =) if sudi.. jom la singgah ke tempat saya..amik2 angin and follow saya..thx.!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg same...goodluck!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. selamat join giveaway, sambil follow dan BW

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  12. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  13. salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
    jom komen syasya pulak okeh

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ~GOOD LUCK ~

    ReplyDelete
  14. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  16. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  17. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  18. salam..yong dtg jauh berbaseka ni
    yong dri umah hanif ke mari
    follow sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  20. datang sini dr segmen yang sama

    selamat bersegmen

    jom komen blog akk juga

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  21. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  23. Good luck!
    Datang dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama
    Follow

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..
    follow sini #338
    dari sini
    http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  26. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  27. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  28. Jalan2 lihat komen..segmen dah nak habis...hehehe

    ReplyDelete
  29. Jalan2 lihat komen..segmen dah nak habis...hehehe

    ReplyDelete
  30. salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...