Monday, October 22, 2012

Saya Sayang Kamoo Sahabat



dari kiri : Siti Nurmah (Ct N), Salwa Abd.Arif (Wawa) dan Wana
 
 
Ni gambar dah lama. Tengok date pada gambar pun tau kan. Almost 5 years dah gambar ni.
Tapi our friendship still remains sampai sekarang walaupun masing-masing dah kahwin.* Minus aku la.*
 
Gambar ni di ambil waktu piknik anjuran coursemate kami kat Port Dickson. Pergi ramai-ramai berkonvoi naik kereta. Mana yg takde kereta, di usahakan pinjam la kereta sesapa pun asalkan tak nak ketinggalan join.
 
Ct N yg dalam gambar tu pakai baju colour hitam dan tudung hitam. Dari mula-mula kenal Ct N memang ituuu je la warna kegemaran dia bila tang baju and tudung.* Mujur time dia kawin hari tu,dia pilih persalinan putih + biru..kalo hitam jugak..x tau la....=p*
 
Ct N dulu-dulu time belajar dia antara student perempuan tunggal kelas aku yg bawak motor pi kelas. Kitorang yg lain standard naik bas je. So aku rajin le menenggek motor beliau kao tetiba rasa nak pi outing. Kalo setakat ke Kajang tu,,boleh je la lagi naik motor.
 
Yang tudung bunga-bunga posing manja-manja tuu,namanya Wawa. Ni memang best buddy aku! Ke mana-mana sahaja kami berdua. Even kat hostel pun bilik dekat-dekat. Wawa specky sebenarnya. Tapi dia pakai contact lens. Dan dia adalah antara org yg memperkenalkan contact lens kat aku. That' why sekarang ni aku pakai lens. Hasil tunjuk ajar beliau. Kalau tak,aku masih lagi ala-ala Yo Soy Betty La Fea.*Kalo ingat lagi la telenovela ni..*
 
Sebenarnya ramai lagi sahabat-sahabt baik aku time belajar dulu. Tapi ni antara gambar menarik yg aku suka sangattttt. Priceless. Memory. Friendssss.
 
p/s : Ni entry khas sempena contest yg di anjurkan oleh Didiey. Due date sampai tengah bulan depan. Aku join pasal mcm best je contest ni. And hadiah boleh tahan lumayan.
 
Mangsa kena tag :
 
 
 
 
=)
 

24 comments:

  1. tq wana owen..hihi..nnti sy join ye..tercri2 akt mn dok gmbo membe2 nih..hihi

    ReplyDelete
  2. thanx sudi join ye wana :)

    gambar lama,menandakan persahabatan tu masih utuh smpai sekarang..tahniah utk korang bertiga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome!

      thanks!memang utuh sampai sekarang dan sampai bila-bila.

      =)

      Delete
  3. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen....
    best masih ada lagi kenkawan best pren dari dulu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks remy!

      jom la join sekali contest ni..=)

      Delete
  5. bestkan bila imbau kenangan lama2...

    ReplyDelete
  6. pakjoe pun sayagng gak hehhehe gurau je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi..dia punye sayang sampai tersalah eja.:p

      Delete
    2. hehehe sori hahah besa le org single mmg cm 2 hahaha

      Delete
  7. dari segmen yng sama.. + done follow..

    kalau sudi singgah la sini ye--> http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. follow dr segmen yg sama :)

    http://www.storyofheartt.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  9. depa dua2 dah kawen eh? lama dah 2007 gitu. :)

    Salam kenal wana.. aida dari segmen yg sama jugak :
    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  10. wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

    ReplyDelete
  11. good luck dear, follow sini
    saya pun, join, cuma member2 saya jenis gila2
    tak tahan gelak
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  12. Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

    ReplyDelete
  13. good luck :) http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  14. good luck.. saya pon join
    jom singgah yg saya pulak
    http://menujusyurgamu.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  15. hey ! jalan2 sini dari segmen yang sama :) sambil2 tu saya sudah follow blog awak :D jum singgah baca saya punye pulak http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  16. best kan ade BFF ? :)

    sy pon jon contest ni :

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  17. Jadi follower #248 di sini

    dari segmen yg sama

    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    follow me back

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama...dah follow awk..jom follow sy pulak.. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...