Saturday, November 24, 2012

Segmen : Follow dan Blogwalking by Mia Liana.com


Pagi-pagi Sabtu ni,aku nak ajak korang join segmen yang di anjurkan oleh Kak Mia Liana.Ha...sapa yang tak kenal Kak Mia Liana ni,memang nak kena.. Mesti tak follow lagi blog famous milik Kak Mia Liana yang tag line nya...;

Blog Kak Mia Liana dah ramai dah pengikutttt nya.Blog aku je yang pengikutnya baru ada 263 orang.Tapi tetap bersyukur dengan kehadiran 263 orang ni yang selalu jengukkk blog aku.

Apa yang aku suka dengan Blog kak Mia Liana ialah kak Mia Liana banyak postkan entri-entri yang berguna buat panduan bloggers lain. Selain tu,entri-entri yang Kak Mia Liana tulis semuanya ringkas tapi mudah buat kita pembaca faham. Dannnnnn,kak Mia Liana rajin nak hadiahkan banner kat para pembacanya kalo beliau dah mencapai sesuatu angka followers. Aku pun dah pernah terpilih untuk dapat banner dari beliau. Thanks Kak Mia!

So...sekarang ni,aku nak ajak korang semua join segmen kak Mia Liana ni.Banyak benefits boleh dapat bila dah follow blog Kak Mia.

Join jangan tak join tau!

=)



57 comments:

  1. terima kasih ya wana join segmen kak mia ni. hmmmm kak mia check dalam entri ni tagline smile tu takde backlink ke http://www.mialiana.com (sila rujuk syarat nombor 5)

    takpe. nanti buat ya sebelum tamat segmen. ;)

    ReplyDelete
  2. iman dri sgmen sme
    dtg follow


    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  3. semoga terus berjaya...insyaAllah...sikit2 lama2 jadi bukit.....

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan, sudah follow wana :) jemput singgah blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/teman-pengganti-black-ft-malique-video.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 267 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. hye done follow sini dari segmen mia liana =) http://sayaabel.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 272

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  10. salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. yana dtg follow & BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. :) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. BW & follow serta support rakan blogger..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  17. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  18. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  19. BW+FOLLOW blog nie..#278
    dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html -->gudluck.. :)

    ReplyDelete
  20. reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Salam, dari segmen yg sama. Wa... banyak dah tu... 263 org... sy ba...ru 22 org.... huhu... blog saya http://ieta-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Salam Perkenalan dan Salam Ukhuwwah,
    datang dari segmen yang sama ..

    datang sini follow dan blogwalking ...

    silalah berkunjung ke sini ya:
    http://nurazzah8.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen sama :) visit mine..

    http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. salam, terbang melayang dari segmen yang sama.hehe. owyeah

    meh la singgah blog sy, mcm2 ada.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. salam. hi ! dtg dr segmen yg same.. done follow. ayuh ke blog afraa

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html#comment-form

    ReplyDelete
  28. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ datang follow dari blig Mia..segmen klik2 ya

    ReplyDelete
  30. Datang terjah n follow , dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. Follow dari segmen yang sama ! :) jemput ke blog saya c:
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. salam kenal! deno datang folow sini dari segmen yang sama! jemput la ke blog deno nanti ya... :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  34. salam kenal, kte dtg follow dari blog kak Mia :D

    ReplyDelete
  35. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. dari segmen yang sama
    http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
    follow sini

    ReplyDelete
  37. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  38. Kite pon joined segmen sama.. =)

    selamat bersegmen~~

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum .
    Come from the same segment . Done follow you ,
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  40. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  41. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum Wana.
    Ibu singgah dari segmen sama.
    Dah follow sini.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  43. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  44. salam pengenalan
    dtg dr segmen yg sama..^_^
    done follow blog wana

    ReplyDelete
  45. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  46. assalamualaikum, salam kenal dari belog jcb :D
    *keep in touch, keep blogging, keep smiling*
    ~ dari segmen yang sama, mar :)

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...