Tuesday, November 13, 2012

Awesome Prize!

Alhamdulillah...kan before Hari Raya Haji hari tu aku ada cerita pasal aku terpilih sebagai salah seorang pemenang GA yang di anjurkan oleh Bro Remy Hazza. Untuk entri tu boleh klik sini.

Dan akhirnya last week ayah aku tetiba hantar SMS cakap ada parcel untuk aku sampai kat rumah Bentong. Ayah aku inform nama pengirimnya Remy Hazza. Aku automatik terus teringat yang parcel tu mesti hadiah yang bakal aku terima pasal terpilih sebagai salah seorang pemenang. So aku pun terus suruh ayah aku bukak parcel tu and betau aku apa isi kandungannya.

Inilah hadiahnya!

replika kapal terbang Air Asia
Awesome gilaaaa kan hadiah yang Bro Remy hadiahkan!

Bersyukur sangat-sangat aku atas penerimaan hadiah ni.

Bila tengok MMS yang ayah aku hantar tu,memang speechless la! Tak terkata!

Tetapi yg penting,TERIMA KASIH banyak-banyak kepada Bro Remy atas hadiah ni. Aku dah la baru je menjinakkan diri join GA/Segmen,dan tak sangka dah dapat menang hadiah yang awesome sangat ni.

And kepada semua pembaca blog aku yang belum pernah jengah blog Remy Hazza  dan belum jugak follow blog awesome beliau,boleh la klik je link yang aku sertakan tu.

Memang awesome bila follow blog beliau. Ada banyak entri-entri menarik yang best untuk di baca.

Jengah,jangan tak jengah tau!


=)


22 comments:

  1. bentong? bentong pahang kan..tempat saya..kecilnya dunia..hehe..waa,,cantiklah replika tu. mahal kan. Tahniah..bertuah betul. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang bentong jugak ke???

      cantikkan replika ni?tq to bro remy!

      Delete
  2. mekasih wana..... siap ada special entry lagi...... remy tak suruh pun......siap promote blog remy yg terpencil tu......anyway...congrat to you.....
    semoga lepas2 nie terus menang GA dan terus support blog remy......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..sebagai tanda terima kaseh,tu yg dedicate entri ni untok bro.:D

      Delete
  3. wah..bestnya..! teringin nak ada 1 replika macam tu..=D

    ReplyDelete
  4. WAH .. ALHAMDULILLAH .. REZEKI AKAK .. BESH NYE .. PINJAM 1 TAUN BOLEH ? NGEE~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.pinjam setahun???hehe..nanti rindu la kt plane tu.ehehe

      Delete
  5. terbaiklah...
    mohon sewa sebentar... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jap..nak pikir nak charge sewa berapa sejam.=p

      Delete
  6. pakjoe datang kesini dgn mata yg ngotok gila...nasib abis gak pakjoe baca hehehe

    ReplyDelete
  7. ala jeles nya.. kalau kat sabah harga dia... mau ratus2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...lain kali tah-tah jue dapat hadiah lagiii awesome dari yg akak dapat.=p

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...