Monday, November 5, 2012

Segmen: Follower bawah 400

Dah lama kot tak join segmen. Kebetulan segmen oleh Fendy1302 ni mcm mudah je. Tak payah nak kena like sponsor ramai-ramai nau,so mari lah merajinkan diri join.


Moh le kita ye.Senarai peserta dah melimpah ruah.Tapi aku tetap nak join. Tarikh tutup hari ni.
Sempat je lagi kan.

=)

8 comments:

  1. datang folow singgah dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  2. done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  3. bw n follow dari segmen yg sama :)
    http://apixyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. done follow..selamat bersegmen =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

    ReplyDelete
  5. done follow dr segmen yg same ^^ follow Mai semule ye
    http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe...^_^..

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama :) minta maaf, bru berkesempatan berblogwalking.. :D http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...