Tuesday, November 13, 2012

Jualan Gudang Buku,Novel dan Majalah


Just nak share info tentang jualan penghabisan stok yang di anjurkan oleh Karangkraf Sdn Bhd. Diskaun buku ,novel dan majalah sehingga 80%!

Banyak tuh diskaun! Karangkraf kan penerbit novel-novel under nama Alaf 21. So semua mesti tahu dan sangat-sangat tahu yang mostly novel-novel Alaf 21 adalah sangat best dan kebanyakkannya adalah best seller.

So ni la peluang untuk penggemar novel dan kaki-kaki novel semua nak tambah koleksi buku. Last year aku ada pergi tapi x sampai ke tempatnya. Pasalnya aku tak jumpa Kompleks Karangkraf ni celah mana. Sampai dah ke Seksyen 15 tu tapi tak jumpa bangunan yang mana satu. So aku mcm ala-ala bersiar-siar je time tu. Kecewa kot tak jumpa bangunannya! Geram sungguh! Setakat Seksyen 15 tu aku tahu tapi Kompleks Karangkraf tak jumpa.

Mudah-mudahan tahun ni aku jumpa la bangunan tu. Kalo tak,mesti rasa kecewa yang berganda-ganda lagi!

=)

8 comments:

  1. waaa...bestnya..nak ikut..hehe..saya pun suka novel2, majalah2 ni. seronoknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan??jom la g sekali!best sikit kalo g ada kawan.=)

      Delete
  2. Replies
    1. ala deq..sambil turun shah alam sambil jalan-jalan cuti mata.=)

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...