Friday, November 9, 2012

SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER

http://mohdnaser.com/umum/segmen-nasz-nak-kumpul-100-blogger/
Hari Jumaat ni mcm rajin pulak nak join segmen.

Kali ni segmen oleh nasz.

Mcm misteri pun ada kenapa nasz nak kumpulkan sampai 100 blogger untuk segmen ni. Pasal ikutkan penerangan beliau tentang segmen ni, nasz akan kumpulkan 100 blogger untuk stage ni, then dah cukup 100 org baru akan proceed untuk next stage.

Wah..berdebar jugak ni. Ape tah next step nya kan?

Tapi untuk stage ni, kita just buat 1 entry mengenai segmen beliau dan letakkan link entri di ruangan komen blog beliau.


Tu je la requirement untuk join segmen nasz.

Memang mudah.

So jom la join reramai.

=)

2 comments:

  1. thanx sudi join.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen ye :)

    mintak tolong follow blog aka saya =)
    http://anissmahdi.blogspot.com/
    THANKS :)

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...