Wednesday, February 20, 2013

My Tweet in Beautiful Nara Blog

Hahahahaha...

Glamour jap aku 2,3 menjak ni kan. Ni pun member aku yang inform. Pasal dia yang baca entri blog tersebut. Entri Abg Nara pasal Adibah Noor jadi DJ Suria FM. Tapi dia ada copy paste la kan tweet-tweet dari followers Kak Dib  kepada Kak Dib berkenaan hari pertama beliau kat konti. Termasuk la aku.=)


Hehehhee..takde le Abg Nara mention nama aku pun, tapi dia featured kan some of the random tweets yang followers Adibah Noor bagi kat Adibah. So bangga la jap kan muka dan nama aku keluar kat blog meletuppp.

Korang usha la entri tersebut. Mesti ada nampak tweet aku yang x seberapa tu.

=p

9 comments:

  1. waaa..dh pemes die eh..esk2 jd artis pulak..jgn bnyk gosip udh la..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. isy..mesti jaga nama baik.tak mau gosip-gosip tauuu!

      Delete
  2. Hehe..okaylah..saya pun bangga kalau keluar sama..hehe..tahniah2.

    ReplyDelete
  3. pemes kejap di situ...hihihi ;)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. wakakakka..perasan je lebih kannn...=p

      Delete
  5. klasss ko dik :D

    maaf lama ciksu tak singgah sbb bercuti.ni pon bw bls jejak je ;)

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...