Saturday, February 2, 2013

Pening Nak Memilih

Seriously aku dah pening..

Semua pun lawa-lawa..

Takde idea nak pilih yang mana..

Helpppp!











Since mak aku bagi hint macam berkenan ngan kaler ala-ala turquoise dan bila aku belek-belek kat Google,aku suka pulak ngan kaler Tiffany Blue.Lebih kurang macam turquoise jugak,tapi lebih soft but daring.

The 2 last palette menarik perhatian aku.

Setuju?

For more colour palette go to The Perfect Palette.

Have fun picking your dream colour combinations!

=)

11 comments:

  1. suka combination yg first tu...sweet je =)

    ReplyDelete
  2. alamak! semua cantek laaa huhuhu. mcm mana nak pilih neh? dengan saya2 pening. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...tlg pening sekali!!x tau nak pilih yg mana.

      Delete
  3. wahhhh memang cantik tu... kena pandai pilih ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak..semua lawa².pening nak pilih.

      Delete
  4. aku vote for last one orange n aqua..or ko bleh amik fushia n aqua...nice combi...dont stick to 1 color pallete..try to mix..buat color block..warna senada ni dedulu weh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..aku pun berkenan ngan last palette tu..=)

      Delete
  5. bile tgk google mmg smua cantik...ayut skrg ikut dan je wane ni.hahahha...

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...