Friday, November 9, 2012

1st Time Makan kat Subway

Hehehe..punya la dah lama duk KL,tapi baru hari semalam 1st time makan kat Subway.

Itu pun mujur kawan aku si peguam dari Kelantan iaitu mek Rose ada kena attend court kt jalan duta yg teringin nak makan kat Subway,sebab itu la g masuk kat situ. Kalau tak,memang la tak penah nak masuk.

Aku semalam amik filling roasted beef,veggies and letak sos cili,may0nis n th0usand island. Emmm...rasa dia mcm so-so je la. Tah la,mcm kurang kena ngan tekak aku. Pasal tak pedas sgt kot.

Atau pun k0mbinasi filling aku tak berapa nak kena. Tapi pada tekak aku,x ada la sedap mana pun. Tapi tetap alhamdulillah ada jugak rezeki dapat makanan kan.

Siap² makan,trus hantar mek rose amik flite balik Kelate.

See u next time!

:D


4 comments:

  1. Replies
    1. Same la kita.tak berapa nak berkenan.:p

      Delete
  2. wlu x berapa sedap yg penting perut kita x kosong....kn wana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu.setuju sangat.tetap alhamdulillah.=)

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...