Thursday, November 15, 2012

Job Seeker



Ahahaha..aku rasa aku dah kena start semula aktiviti mencari kerja baharu. Tempat kerja sekarang kat Subang Jaya dan aku rasa aku lagi senang kalo kerja kat Bentong je.

So misi aku sekarang adalah nak cari kerja kat Bentong je. Mudah.

Tak payah fikir-fikir nak homesick ke hape. Duduk je la kat Bentong. Lagipun aku dah bosan kot duk KL. Sejak dari zaman UKM lagi dah terdedah ngan kehidupan di KL/Selangor. Ada la dekat 10 tahun dah duduk KL/Selangor.

Duduk dekat ngan parents lagi senang. Sakit pening diorang aku ada kat sisi diorang.

Mudah-mudahan tercapailah impian aku nak balik kerja ke Bentong.

=)

10 comments:

  1. yeah..semoga dapat ye mencari kerja tu..dekat dgn family best sikit..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.tu la..memang best bila duk dekat sikit ngan family.=)

      Delete
  2. wau! dah 10 tahun kot..tibe masenye balik ke bentong..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...4 tahun di UKM,another 5 years kerja.so total up dah nak dekat 10 tahun le jadi anak perantau.=P

      Delete
  3. InsyaAllah moga dipermudahkan urusan mu.

    ReplyDelete
  4. seronoknya wana dah nk bertukar2 keje...diidey nie 1 apepown xda lg..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...ada rezeki untok didiey nanti.just usaha lg ye.:D

      Delete
  5. betul tu kak.. gd luck.

    sama..jue pun tgh jadi job seeker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..j0b seeker x pe.jgn hantu seeker.:p

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...