Wednesday, November 28, 2012

Tak Payah Tidooo...Shopping Je 24 Jam!


Gila gempakkk ah Big Bad Wolf Book Sale tahun ni!!!

Start pukul 6.30 pagi 7 Dec and straight bukak sampai 9.30 malam 9 Dec. Kiranya memang akan bukak   63 jam tak tutup-tutup. Kalo agak-agak rasa tak boleh nak tido malam,boleh le kiranya menghabiskan masa kat nook sale ni!

Aku memang tertunggu-tunggu book sale oleh BookExcess ni. Gila murah kot buku dia jual time ni. Dah la murah, in good condition pulak tu!

From my experience last year, kita boleh dapat buku from as low as rm5 jeeee!

Murah nak mampus dan sangat banyak pilihan!

Mostly buku-buku aku akan di beli kat sini la!

Wah..memang x sabar nak g. Cuma tahun ni tukar tempat.Last year buat kat MAEPS Serdang. Kali ni buat kat MIECC pulak.Ala..belakang The Mines. Lepas shopping kat The Mines,boleh la nyinggah ke sini pulak.

Jumpa di sana!

=)

2 comments:

  1. Anak Okje sukalah ni....kita jumpa kat sana ye Wana!heeee

    ReplyDelete
  2. hehehe...ok.kita jumpaaa di sana!=)

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...