Friday, November 9, 2012

Ending Drama Julia

Ralat sangat tau..dah la aku memang follow cerita ni dari awal,tapi bila tang ending iaitu hari semalam boleh pulak aku tak dapat nak tercongok depan tv untuk tengok.
 
Kan semalam aku entertain kawan aku dari Kelantan yg turun ke KL,so wajib la tak dapat nak tengok.
 
Memang boleh tengok kat TonTon,tapi mcm dah tak feel.
 
Cuma aku ada tweet kat Twitter n tanya pasal endingnya. Kawan aku reply mcm ni :
 
"Sofia mati. Julia bawak diri ke Korea ngan anaknya. Amir dan Azwan tak tahu yg Julia lari bawak diri ke mana. And sebenarnya Azwan tak tau lagi yg Julia dah jadi anak yatim piatu. Sekian."
 
Tu je yg dia ceritakan kat aku.
 
Kalo betul seperti apa yg di ceritakan,aku mcm ok je la ngan ending ni.
 
Pasal Julia x get back ngan Azwan. Tu yg penting. Aku akan marah dan rasa tak puas hati kalo Julia still nak rujuk semula ngan Azwan. Rasa mcm ok,baik dari awal ko tak payah nak benci-benci kat Azwan.
 
Tapi mujur endingnya lain sikit. So aku happy je la ngan ending ni.
 
Yang penting,drama Julia adalah sangat best.
 
Suka aku tengok pelakon-pelakonnya walaupun memang sakit hati nak mampus ngan Sofia.
 
=P

12 comments:

  1. ending dia biasa2 je.ingatkan ada sesiapa mati huhu

    *jaatnye minta orang mati :P

    ReplyDelete
  2. sob sob :( tak dapat tengok lasung , ramai cakap best gila , haaaa kuciwa

    mintak tolong follow blog aka saya =)
    http://anissmahdi.blogspot.com/
    THANKS :)

    ReplyDelete
  3. ala..xpenah tengok pn dr episod pertama..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. La...rugi la x tgk!!best cerita ni!!

      Delete
  4. mmg akan agk frust klu kita dh follow dr awal pastu ending tak dpt tgk..hihihi...

    ReplyDelete
  5. julia lari ke luar negara .. azwan , amir dgn nur ain x dpt jmpa dgn julia ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira puas hati la ending cam gitu.sgt puas hati.:D

      Delete
  6. sama le kte - hari2222 tgk beriya -top222 ending tercicir sampai umah lewat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..memang pun.beria² tgk tiap² petang,x penah miss tetibe tang ending boleh pulak x tgk kan.hehe

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...