Saturday, October 6, 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING


Comel kan banner? Sangat menarik perhatian. Pada sape yg nak join sekali blogwalking,jom klik ni.

Sempena hujung minggu ni,kalo rasa x tau nak buat ape,boleh la buat aktiviti blogwalking.Aku tengok senarai peserta yg dah join dah ramai. Boleh tambah kenalan.

Salam hujung minggu semua!

=)

18 comments:

  1. Hi. Thanks join segmen. Dah ramai yg join. Bolehlah blogwalking ya. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.dah start pun buat blogwalking.=)

      Delete
  2. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    #168

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen Adam Azra terjah bolg sya gak yer.... zuhairifirdaus.com

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama ..ayu datang...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama :)
    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jon-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal! kita satu segmen yg sama.. done follow ur cute blog!
    follow me here ok :
    http://the-red-heart.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. http://eleena-yasmin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-bw.html

    ReplyDelete
  9. Bw here, dari planet yang sama, dan join benda ynag sama.

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. bee datang naik kereta merah...nak tau?
    jom ke blog sy

    http://dikbi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  11. Done Follow !!
    dari segmen yg sama
    jom join segmen sy pula ada hadiah menanti anda !!!! TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. hye! :) tinjau2 dari segmen yg sama.. sori late.. salam aidiladha ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...