Tuesday, October 2, 2012

1st Time Menang Segmen/GA

Hamboiii...teruja sangat aku tau tak!
Menjakunnn sangat pasal ni lah baru 1st time aku menang sebarang segmen/GA.

Alhamdulillah..thanks to penganjur iaitu Amy Fendi cause anjurkan segmen ni.
Niat di hati join segmen ni selain nak tambah kenalan, dah sah-sah pasal nak sangat dapat header baru.

Dan alhamdulillah..rezeki untuk aku tu ada. Aku dah pun bagi kriteria yg aku nak pada header aku tuh. Kalo tak menepati tema pun x pe la cik Amy Fendi, asalkan kita dapat header yg gah sikit pun dah cukup syukur.

Serius x sabar nak tukar header baru. Thanks a lot sekali lagi to Amy Fendi

Lain kali boleh la buat lagi segmen yg best-best ye.!

=)

18 comments:

  1. Replies
    1. thanks!teruja sangat pasal baru la ni 1st time menang!=)

      Delete
  2. tahniah dear,best nye dapat header baru^^

    *hulurkan tangan Ringankan beban.http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/hulurkan-tangan-ringankan-beban.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.alhamdulillah.ada rezeki untok saya.:D

      Delete
  3. tahniah...mesti berbunga2 hati dia menag GA kan. hope ada luck di masa akan dtg jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 la..x sangka ada rezeki kali ni.alhamdulillah.:D

      Delete
  4. Tahniah rezeki kamu. Maybe nnti dapat habuan lagi besar lepas nie. Amin

    ReplyDelete
  5. tahniah ya...jenjalan d sini dr segmen mak dara

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...