Monday, October 29, 2012

Segmen : Jom Follow




Entry pembuka bicara untuk minggu ni.
Sakan blog aku berehat. Mementang la cuti raya boleh tahan lama. Maka blog pun ikut sama bercuti. Maaf ye semua. Bila dah balik kampung tu..memang tak ingat ape dah..ingat nak makan..makan..makan..dan makan sahaja.=p

So sebagai pembuka bicara,meh nak ajak korang join segmen Jom Follow ni. Padahal takde idea nak buat  entry ape. Alang-alang dah lama x join segmen,aku pun buat je la entry segmen ni.

Bilangan follower Me and You setakat ni 204 orang sahaja.

Meh le reramai meramaikan majlis lagi ye.

=)

11 comments:

  1. dtg dari segmen yang same. done follow awk. jom follow saye balek :)

    http://tentangaku-ayu.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama.
    done follow you.

    http://tapakseleman.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal.. singgah dari segmen yg sama.. dah lama follow awk.. JOM FOLLOW sini :- ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow_30.html

    ReplyDelete
  4. Salam. =) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete
  5. HAI.. SALAM..
    SAYA DARI SEGMEN JOM FOLLOW
    http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/11/segmenjom-follow.html

    SALAM KENAL :)

    ReplyDelete
  6. suda follow dari segmen sama

    http://lipaslaut.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete
  7. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom Follow!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete
  8. Salam. Dari segmen sama. Dtg bw n follow sini.. Follow saya balik:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...