Thursday, October 4, 2012

NuffnangX

Tadi kan..aku duk belek-belek blog aku,tetiba mata aku macam terbaca satu iklan yang keluar kat aku nya blog. It's about NuffnangX.

Mula aku buat tak kisah je, tapi once terpandang pulak header iklan macam cakap NuffnangX ni macam menyenangkan kita untuk akses/komen/chat ngan all the bloggers around the world melalui telefon, terus aku pun jadi tertarik.

Aku pun start menggoogle about NuffnangX and come across this: What NuffnangX Can Actually Do.
Baca punya baca terus aku excited nak download this application.

For those yg ada Android phone,boleh download for free kat Google Play.
For iPhone user pun boleh download this application.

Aku tengah download this application kat tepon aku nih. So sape yg berminat boleh la download jugak and we might have the chance to chat/comment all our fave blog on-the-go thru our mobile phone!




6 comments:

  1. smpai skrg xtau apa fungsi natang ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak godek lagi.cume satu je yg saya sempat perasan tadi,kekurangan dia kita kena masukkan sendiri manually link blog fave.leceh.

      Delete
  2. ayie dpt tau nuffnangX ni dah lama...tapi ayie pun baru join gak....hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama ke nuffnangX ni??hehhe...awat la saya baru tahu.keretapi lambat betul!

      Delete
  3. salam ziarah...tq singgah Laguna..

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...