Monday, December 3, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

http://www.hazwanhairy.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html


tetiba mcm gian nak join segmen/GA.

walaupun sebelum ni dah update entry cakap busy...tetiba petang ni mcm ada masa free jap.

pasal dah meluat tengok kerja. so amik kesempatan blogwalking jap.

tetibe jumpe pulak ada GA by Hazwan Hairy.

meletup oullsss hadiahnya!

exclusive calendar 2013 by Hazwan Hairy : Liku-liku Kehidupan.

Gempak sehhhh!

dah la mudah je nak join.

klik-klik penaja pun x banyak.

moh le kita memeriahkan majlis.

**aku teruja pasal aku x dapat lagi ni kalendar 2013**

16 comments:

  1. :) slmt bersegmen..hope dptlah kalender tu nnt ;)

    ReplyDelete
  2. penaja xde pn sndri taja..haha...all the best tuk kamo tau..insyallah akan dpt semuanya :-)

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  4. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama . Good Luck ye!! >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan, belogisam here,, tengah menampal jejak

    ReplyDelete
  6. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. snrai peserta dh keluar tau..alert ea :-)

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...