Sunday, December 9, 2012

Dah Booking Hotel


Eh..lupa pulak nak update pasal persiapan aku untu holiday ke HCMC next year. 

Baru-baru ni aku dan mek Rose dah sepakat nak tempah hotel sesama. So berbekalkan komunikasi melalui YM maka kami pun berjaya la berdiskusi pasal hotel mana yang berkenan di hati untuk stay kat sana nanti.

Dan akhirnya hotel yang bernama Nouvea Happy Inn.Terletak di 39 Bui Thi Xuan Street, Ben Thanh Ward, District 1, District 1,Ho Chi Minh, Vietnam.

Kitorang tengok review hotel ni mcm okey dan memberangsangkan je kat Booking.com maka sebab tu sepakat nak book hotel ni.

Dan lagi pulak dekat ngan Ben Thant Market dan restoran makanan halal. Within walking distance la. Sebab tu pilih untuk stay sini.

Hopefully semuanya akan berjalan lancar nanti.

Tak sabar untuk ke sana bulan March tahun depan.

=)

awat kurus dan tinggi je hotel ni?huahuahua...

6 comments:

  1. Wow..Cuti2 Malaysia ye Kak Wana~

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hehe..sesekali me'reward' diri sendiri ngan pi holiday.:D

      Delete
  3. WOW .. BESHHNYE BESHHHNYE .. IKUT .. HEHE .. NNTI BELIKAN BUAH TGAN ERK

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...