Thursday, December 20, 2012

Sedikit Penambahbaikan

The Diary Of Didiey ada buat satu review tentang blog aku ni ha. Thanks ye Didiey pasal sudi komen blog ni.Much appreciated!

Ada satu komen yang Didiey yang aku taken into consideration. Didiey cakap blog aku akan nampak lebih kemas kalo di buat sidebar border.

So aku pun duk google tutorial cara-cara nak buat sidebar border. I came across this tutorial--->Blog Kerana Manisnya Epal.

Mudah la bagi aku nak membuatnya ikut step-step yang di ajar.

Dan hasilnya.....

dah ada border.tapi simple je la bordernya.
Cukuplah buat permulaan dulu kan. Nanti aku buat yang bombastic punye pulak.

Hehe...thanks to the comment and for the tutorial also. Really helpful!

=)

13 comments:

  1. wahh .. dh ada border .. baru nmpk kelainan ^^

    ReplyDelete
  2. xpa plan2 buat..blog hh tahun baru baru nk berubah..hehe

    ReplyDelete
  3. memang lain..hihihi tapi terbiasa dengan xde border..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..kena biasa² kan ngan yg baru pulak.:p

      Delete
  4. wah!!! xsangka wana amek pendapat didiey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee..pendapat yang baik..apa salahnya.=)

      Delete
  5. Salam..u've been tagged! =)

    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  6. Okje punya pun tak dak boarder jugak!

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...