Wednesday, September 26, 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


Gian pulak rasa nak join segmen. So ni segmen first yg aku join untuk minggu ni. 

Jom join sesama!

Klik je link ni.

Kat bawah ni bilangan follower aku setakat sebelum menyertai segmen ni.

=)





26 comments:

  1. Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the invitation!kita dah pun join segmen awak.=)

      Delete
  2. Haaa.. tangkap dia... hehehhee... dari segmen yg sama.. salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. Dah blogwalking,dah blogswimming,dah blogjumping..skrang nak tangkap owner nya pulak,nak minta follow back..
    *salam kenal ek.Done follow awak juga :D

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  4. hai..dah follow sini. dtg terjah dari segmen yg same :))

    ReplyDelete
  5. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  6. Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    ReplyDelete
  7. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Singgah sini. Saya dah lama follow awk. Jum terjah blog saya http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  9. hye owner ,saya dah follow sini tau .

    http://syzwniesjaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  10. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    ReplyDelete
  11. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. done follow awak.. jgn lupa singgah dan follow blog na balik.. :D dari segmen yg same.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  13. hye, terjah sini... datang dari segmen yang sama... jom terjah blog saya... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...