Friday, September 14, 2012

Segmen : Blogwalking Sambil Follow 1 Malaysia


Petang-petang Jumaat ni sementara nak tunggu waktu kerja habis nih aku nak ajak korang semua join segmen by Alya.

Memang semangat 1 Malaysia la.Thumbs up to Alya!


Senang je nak join.

Sebab tu aku ajak korang join.Kalo susah-susah stepnya,aku pun tak nak join.

=P

10 comments:

  1. slmt bersegmen! Farisha pun nak join la..hihi

    ReplyDelete
  2. good luck! :)

    psst~~tu lah.kecik2 dah menipu tp kantoi gk sbb dia xcerdik sgt pown.huh!boleh copy entry didiey tu kalau nk share dgn kwn2 laen:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks!

      kes hangat ni!tak takut dia ye.buatnya ada yg report ke pihak berwajib..naya je!

      Delete
  3. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

    Singgah sini BW dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen sama.. salam ukhwah..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

    ReplyDelete
  5. salam, datang support dan follow sini. jom support sy jugak...

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

    ReplyDelete
  6. Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

    ReplyDelete
  7. hai..singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

    ReplyDelete
  8. Datang guling-guling jenguk peserta SEGMEN BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW 1 MALAYSIA.. Lepak dulu..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...