Friday, September 7, 2012

Segmen: Be My Follower by Didiey

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Segmen lagi!!!

Ok..aku sangat gila bersegmen skang. Pasalnya aku dah senang nak guna internet la ni.

So tu yang rajin nau nak blogwalking dan join mana-mana segmen yang mudah.

Ni ada satu lagi segmen.

Jom join!

Lupe pulak. Didiey ada mintak bilangan follower sebelum join segmen dan target nak upkan bilangan followers sampai berapa.

Bilangan followers setakat ni : 49 orang!
Nak upkan kalau boleh sampai 100 orang!

Boleh gitewwww?

=)

15 comments:

  1. boleh2..harap target awk tercapai ye:)
    thanx join!!!!

    ReplyDelete
  2. dri segmen yg sme..done follow here..follow me back..:)
    http://stilah.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yg sama :)) Sy dh follow awk lama dahh :DD , singgah laa di blog saya ni : http://www.yanaliyana.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    TQ :D

    ReplyDelete
  4. Hi awak... sya bw dari segmen same.. follow sini taw, jemput singgah yee :)

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  5. Heys,,dari segmen yg sama :)

    Follow you

    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  6. Salam.. Singgah dari segmen yang sama.. Mari terjah entri terbaru saya..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/syoknya-dapat-menikmati-keropok-lekor.html

    ReplyDelete
  7. Blogwalking dari Segmen: Be My Follower by Didiey..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama.. ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  9. join ! dari segmen yg sama..

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    done follow.. follow me back :D bawak geng skali :DD

    ReplyDelete
  10. follow cni blik k,,
    http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama :D done follow u :D follow me back :D bawak geng skali :DDD

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...