Thursday, December 13, 2012

Segannn Nak Tunjuk...

Segannn nak tunjuk tapi tetap nak tunjuk jugak..



Hehehehe...dah naik jadi seringgit.

Lepas la kalo nak belanja korang semua makan gula-gula.

Tu pun tah dapat berapa bijik je pun.

Tapi CPUV tak pernah dapat lagi.

Padahal dah beria hantar tiket. Tapi tiket nya tak pernah nak sampai ke NUffnang. Asyik ada error je time nak proceed.

SO aku pun naik malas nak teruskan usaha.

=p

21 comments:

  1. untung sehengget..saya kosong..kosong..
    says & churp-churp makin naik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..sapa tah yg rajin nak klik tu.2 naik jadi rm1.:p

      Delete
  2. cik putih pun dah lama tak amik tahu tntng accn nfng nie. xnaik2 pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 la.naik ni pun after beberapa bulan.

      Delete
  3. memula jerk kot .. yana pon x prnh dpt cpuv. org lain siap menari2 cpuv diorg. heheh sabo jerk lh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teringin nak dpt cpuv.tapi x penah nak dpt pun lg.

      Delete
  4. wahh , da genap . syukur ,boleh belanje gula2

    ReplyDelete
  5. xpew jgn putus asa..
    rajin search google cmner tips nk dptkan CPUV...
    good luck yer... :)

    ReplyDelete
  6. OK lah tu..Duit jugak.Chaiyok!!!Don't give up!Kelana dah rm4 setelah sebulan berblogging!

    ReplyDelete
  7. usaha tangga kejayaan!hihihi..usaha lagi..

    ReplyDelete
  8. dalam dunia blog kene byk bersabar...

    ReplyDelete
  9. sikit-sikit lama-lama jadi bukit...

    done ikea... :)

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...