Friday, December 7, 2012

1st Time Makan Di Restoran Arab

Hehehe..mcm jakun kan aku? Tapi seriously aku tak penah lagi makan makanan Arab.

Malam tadi kakak sepupu aku belanja kitorg semua makan kat Saba Restaurant kat Jelatek. Dpn stesen LRT Setiawangsa. Dkt jugak ngan ada 1 army camp tapi aku tak tahu apa name nya pasal dah malam kan.

Malam tadi aku di perkenalkan ngan 'lamb mandi','chicken mandi','humus','saba salad' dan 'barbeque platter'. Semua pun Arab style. Air pulak ada teh tarik berempah. Memang kalau g mana² kedai makan Arab,sure ada air tu.

Pada pandangan tekak aku,makanannya sedap la kalau jenis yg x suka pedas. Tapi aku mcm kurang sikit pasal tak berapa nak pedas. Baklava pun sedap. Manis². Overall ok je ld pun. Kena je la ngan tekak orang Malaysia.

Nanti ada masa boleh la korang pulak try g makan makanan Arab. Nanti k0ngsikn pulak pandangan korang.

Enjoy!

:)




10 comments:

  1. blluuuurrrppp! tgk gambar pun kenyang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..tu baru tgk gambr yg pinggan bnyk dah k0s0ng,belum tgk yg betol² penuh lg..:p

      Delete
  2. wahhh.. kite belum pernah makan kat restoran arab lagi..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita baru 1st time makan malam tadi..:D

      Delete
  3. mahal...xpernah pergi..pergi survey harga je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mahal pun.tapi mujur org belanja,dapat la rasa makan.:p

      Delete
  4. klo mkn pn kebab ja..sedap! dkt bukit bntang.nyum2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena g try makan la kalau gini sedap..:p

      Delete
  5. Replies
    1. Boleh la deq.sodap lagi makanan org melayu kita.:D

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...