Thursday, December 13, 2012

Dapat Parcel Dari Farrah

Hari Selasa lepas aku ada dapat 1 parcel dari my ex-roomate time kat matrik iaitu Cik Puan Farrah Ellya Farressa. Panjang kan nama dia. Panggilnya Farrah je pun.=p

Parcel yang aku dapat tu Farrah bagi pasal ada 1 status FB dia yang dia cakap akan bagi gift kat sapa-sapa yang like status dia tu.

So aku ni kan suka je la nak like status dia tu. Selain mudah je kot nak like,aku kan suka barang-barang free nih maka bukan lah satu masalah untuk nak meng'like' status Farrah tu.

Bila dah like, immediately Farrah PM aku mintak details apa bagai.

And elok je aku kat Bentong last Tuesday, van Pos Laju pun sampai dan bagi parcel tu kat aku. Van tu dah hon bagai nak rak depan rumah aku,bila mak aku jenguk nak tengok sapa yang beria hon tu dan dia tengok van PosLaju maka mak aku mudah je membuat kesimpulan :

Tak lain tak bukan orang PosLaju tu nak hantar barang kakak la tu. Pegi la keluar pi amik.

Aku hanya mampu tersenyum je la kan bila dengar. Pasal aku kan suka je nak dapat barang-barang free ni.

Bila di bukak bungkusan tu,tahu apa yang aku dapat?

sampel lipstick and facial wash

product from Mary Kay
Aku memang tahu yang si Farrah ni distributor Mary Kay. And dah dapat agak time dia suh like status tu. Tu yang laju je aku klik like.=p

But anyway..thanks a lot my dear!

Akan aku cuba produk ko nih!

=)

10 comments:

  1. waaa untungla..rezeki.

    mary kay tu mahal..
    hihikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pasalnya.ada dapat sekai katalognya.tengok harga..makk aihhhhh!

      Delete
  2. pasni leh jadi pengguna tetap mary kay la ye..heee..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhhh..kalo budget ok..boleh la jadi pengguna tetap.weeee.=)

      Delete
  3. itu lah rezeki..klo org bg amik ja terus..haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. 2 la pasal...nak beli memang pk 2,3 kali la..:p

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...