Thursday, March 10, 2011

WaK AG @ Hot FM AM Krew Kuasa 3 - Part 01




hahaha...HOT FM pandai je nak menceriakan pendengar2 nye..
dan pandai jugak nak suh pendengar2 jadi kaya...

so ape lagi..korang g r try tepon Hot dan join contest WAK AG, JGN NYANYI!
hehhe...but seriusly lagu yang Wak AG nyanyi sumbang mambang.melodi tah ke mane...(budget aku reti nyanyi..hehhe)...tu yang jadi pening nak teka lagu nye tu...

walaupun lagu tu selalu kuar kat radio..selalu dengar tapi once melodi dah sumbang mambang..serius tak dapat teka...

macam tadi, aku ade dengar Wak AG Jgn Nyanyi waktu Hot AM Crew...struggle duk pikir lagu ape yang Wak nyanyi...sekali nye lagu Bengang - akim..cheh...selalu je pun dengar lagu tu...
tahniah kepada Bro yang berjaya teka lagu tu tadi..dapat le dia RM1000 (banyak tu!)....

aku ade gak terdetik nak tepon..tapi tu la..risau..sekali dapat go thru the line...sekali amik ko...kepala jadi jem..tak dapat teka lagu nye..dia bagi masa 15 saat je untuk pikir dan bagi jawapan...huhu...

tapi kalo just nak cube..tak de masalah kot...ade je yang a few caller yang call tapi tak dapat jawab....JAWAPAN ANDA HANGIT!...

so sape2 yang berminat nak cube nasib tu, sila2 la kol ye.tunggu isyarat memanggil dan cepat2 kol.untung2 dapat jadi pemanggil yang hangat dan dapat la cube naseb...dapat rm 1000, meh le belanja aku skit..heheh...

contest ni baru je lagi start..so banyak lagi peluang untuk di cube...duit rm60k tu...cepat2....cepat!...

WAK AG NAK BAGI KORANG DUIT NI..TAPI KENE DENGAR DIA NYANYI DULU..huhuhu./.ingatkan wak nak lempar2 je duit bagi kat kita kan..hehhe...

1 comment:

  1. macam mane nak tunggu isyarat memanggil erk?

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...