Friday, December 13, 2013

Kenapa Susah Sangat Level 345 Candy Crush Ni??



Sungguh aku tak faham kenapa payah benar aku nak lepaskan diri dari level 345 ni...Sungguh bingung jadinya!

Kalau tengok ke rules nya mcm senang je nak lepas...tapi dah almost 2 weeks kot main..tak lepas-lepas jugak!

Tapi bila di ingat-ingatkan semula..Candy Crush ni memang banyak je level dia yang buat kita stuck sangat lamaaaaaaa...Sebulan pun ada!

Sampai naik fed-up dan merajuk tak nak main!Pasal eiiiii...benci tau!

Hihihihi...

Ni tah bila la aku dapat naik level!

2 comments:

  1. biasa la skill kena mantop. hihihi...dhia pernah sangkut sampai sebulan lebih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa...paling lama sebulan lebihhh la.

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...