Friday, August 31, 2012

"Segmen: Nak Masuk Dalam Bloglist Ain bulan September!!!

Alang-alang tengah dapat extended weekends ni, meh la aku merajinkan diri join segmen.

Jom kengkawan semua kita join segmen Ain.

 Step-step nak join segmen ni adalah senang dan mudah je.

So boleh la ramai-ramai kita join.

Peluang nak join masih terbuka lagi!

=)

8 comments:

  1. BW sini dari segmen yang sma :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-masuk-dalam-bloglist-ain.html

    ReplyDelete
  2. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/09/bloglist-bulan-september.html

    Saya dah masukkan link blog anda dalam bloglist 1. Lihat di sidebar belah kanan.

    ReplyDelete
  3. datang singgah sini dari segmen yang sama...
    jemput singgah yer..
    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-nak-masuk-dalam-bloglist-ain.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan. sbnrnya saya x join pun sgmen ni. saje tumpang blogwalking. heee =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...