Friday, August 17, 2012

Percubaan Pertama

Korang jangan terkejut lak tengok header baru aku tu. Saje je letakkan jugak walaupun nampak sedikit huduh sebagai tanda nak appreciate hasil kerja sendiri. 

Orang lain duk sibuk kat Photoshop ape bagai, aku just buat kat Paint je. Agak kurang inisiatif di situ.

So sorry kalo header agak kurang menarik.

I will try put up the new one.

So for the time being, just bear with the "huduh" one.

ni yang huduh punyeee

Tapi di sebabkan aku duk google lagi tadi..nak cari lagi kot-kot ada cara nak buat header yang lebih mudah,dan alhamdulillah ada jumpe satu cara yang mudah. Ce korang usha tutorial dia kat Snow Pink.
So far cara yang Cik Snow Pink ajar adalah yang paling mudah untuk beginner macam aku.

Dan hasilnye dapat lah begini..

first try.=)



 Kirenya korang terselamat la dari nak kena ngadap header first aku yang bulat-bulat kat atas tu. Sungguh tak kreatif di sini ye.

=p

2 comments:

  1. Assalamualaikum.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin...^_^
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-daripada.html

    Dari lokman, bakal isteri dan keluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya!lambat pulak reply.baru nak bukak blog.:)

      Delete

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...