Monday, January 27, 2014

On 5 Months Pregnant


Hihihi...dah nampak sikit perut ke depan.

Alhamdulillah dah 5 bulan mengandung.Orang kata dah separuh jalan.Tinggal lagi beberapa bulan je sebelum delivery baby.

Nervous dan cuak memang ada.Tapi hopefully semuanya akan di permudahkan.

And aku dah makin dapat rasa baby kicking inside.

Macam cute je bila sesekali terasa dia cuit-cuit perut mummy.

Malam tadi lagi best, aku memang nampak jelas bila dia tendang perut tu,perut aku pun sama tertunjal ke luar.

Tergelak-gelak aku tengok.

Hihi..

Syukur alhamdulillah.

=)

10 comments:

moh share idea kat sini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...